Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lancaster Manor Vauxhall Ramblers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Jewell met een snelle inworp. Monkou probeert de bal met de borst te controleren. Monkou met een sublieme pass. Mount rent richting de bal. Mount haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Moody rent richting de bal. Way onderschept slim de pass. Way haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Beckham verovert de bal door een tackle van achteren. Beckham met een sublieme pass. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Talbot kopt de bal weg. Newton met een sublieme pass. Talbot is nu in balbezit. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Talbot passt de bal in één keer door. Williams is nu in balbezit. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount draait met de bal, schiet en ... Owen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lancaster Manor - Vauxhall Ramblers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lancaster Manor 53%, Vauxhall Ramblers 47%.
Lancaster Manor - Vauxhall Ramblers 0:1

48e minuut.
Moody met een snelle inworp. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham passt de bal zonder na te denken. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton onderschept slim de pass. Newton geeft de bal voor. Way rent richting de bal. Way draait met de bal, schiet en ... Shearer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Turner met de inworp. Vogel heeft problemen om de bal te vangen. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Vogel rent richting de bal. Vogel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Talbot onderschept slim de pass. Talbot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Williams de bal. Mount rent richting de bal. Mount schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lancaster Manor 41%, Vauxhall Ramblers 59%.
Lancaster Manor - Vauxhall Ramblers 0:1