Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Thurrock Town FC Chelmsford NHS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Clough heeft problemen om de bal te vangen. Crusher is nu in balbezit. Mercer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercer krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Crusher is nu in balbezit. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Crusher bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sanford passt de bal met de wreef. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough verovert de bal door een tackle van achteren. Crusher rent richting de bal. Crusher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Thurrock Town FC 33%, Chelmsford NHS 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
East Thurrock Town FC - Chelmsford NHS 0:0

47e minuut.
Haye met een snelle inworp. Zola heeft problemen om de bal te vangen. Zola geeft de bal voor. Potter krijgt zijn hoofd ertegen. Ifill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Thurrock Town FC - Chelmsford NHS 1:0

51e minuut.
Mercer verovert de bal door een tackle van achteren. Mercer met een sublieme pass. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux verovert de bal door een tackle van achteren. Le Saux schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Murtagh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Crusher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mortimer komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Giggs de bal. Collier bereikt de bal nog maar net als eerste. Collier passt de bal zonder na te denken. Mortimer rent richting de bal. Mortimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East Thurrock Town FC - Chelmsford NHS 2:0

79e minuut.
Amass bereikt de bal nog maar net als eerste. Amass geeft de bal voor. Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davies is nu in balbezit. Davies draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
East Thurrock Town FC - Chelmsford NHS 2:1

88e minuut.
Zola geeft een lange en hoge pass. Clough rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haye zal de hoekschop nemen. Hill heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Thurrock Town FC - Chelmsford NHS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Thurrock Town FC 42%, Chelmsford NHS 58%.
East Thurrock Town FC - Chelmsford NHS 3:1