Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelmsford NHS The Dogs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Giggs geeft een lange en hoge pass. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux onderschept slim de pass. Davies is nu in balbezit. Davies draait met de bal, schiet en ... Parlour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - The Dogs 1:0

23e minuut.
Le Saux rent richting de bal. Davies is nu in balbezit. Le Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - The Dogs 2:0

25e minuut.
Giggs probeert naar een medespeler te passen. Ifill is nu in balbezit. Ifill geeft de bal voor. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hill met een harde bal richting middenveld. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hutchinson. Hutchinson krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Amass rent richting de bal. Amass probeert naar een medespeler te passen. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux verovert de bal door een tackle van achteren. Le Saux haalt uit met een fantastische trap. Parlour bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - The Dogs 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford NHS 44%, The Dogs 56%.
Chelmsford NHS - The Dogs 3:0

52e minuut.
Le Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly onderschept slim de pass. Donnelly speelt de bal door. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mercer rent richting de bal. Waddlе onderschept slim de pass. Waddlе passt de bal zonder na te denken. Summerhayes is nu in balbezit. Summerhayes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans geeft de bal voor. Klungelig pakt Clough de bal. Waddlе bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Clough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddlе bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе passt de bal in één keer door. Summerhayes rent richting de bal. Summerhayes haalt uit met een fantastische trap. Ifill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - The Dogs 3:1

71e minuut.
Waddlе verovert de bal door een tackle van achteren. Waddlе probeert naar een medespeler te passen. Summerhayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhayes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - The Dogs 3:2

81e minuut.
Hodge rent richting de bal. Seaman verovert de bal door een tackle van achteren. Seaman met een sublieme pass. Waddlе is nu in balbezit. Waddlе haalt uit met een fantastische trap. Ifill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hutchinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough verovert de bal door een tackle van achteren. Clough probeert naar een medespeler te passen. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggs rent richting de bal. Inworp. Giggs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amass geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford NHS 54%, The Dogs 46%.
Chelmsford NHS - The Dogs 3:2