Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faversham Linets Galatasaray AŞK
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 30.6
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Bale is nu in balbezit. Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương probeert naar een medespeler te passen. Russo is nu in balbezit. Russo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Smith passt de bal in één keer door. Russo is nu in balbezit. Russo met een sublieme pass. Biolla is nu in balbezit. Biolla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Meghoma trapt de bal weg. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương passt de bal in één keer door. Biolla geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dixon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ellard de bal onder controle te krijgen. Russo rent richting de bal. Russo haalt uit met een fantastische trap. Meghoma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Vaughn rent richting de bal. Vaughn passt de bal zonder na te denken. Rason is nu in balbezit. Honeywood rent richting de bal. Honeywood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rason is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon passt de bal zonder na te denken. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Russo heeft problemen om de bal te vangen. Ellard bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo onderschept slim de pass. Russo haalt uit met een fantastische trap. Meghoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Galatasaray AŞK 0:1

34e minuut.
Crow geeft een hoge lob. Inworp. Smith met een snelle inworp. Prince is nu in balbezit. Prince geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
French passt de bal zonder na te denken. Honeywood is nu in balbezit. Đình Dương begaat een overtreding. Honeywood moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Honeywood kan niet meer verder spelen. Green komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham Linets 51%, Galatasaray AŞK 49%.
Faversham Linets - Galatasaray AŞK 0:1

61e minuut.
Brooking geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaughn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Dyer geeft de bal voor. Smith kopt de bal weg. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo draait met de bal, schiet en ... Meghoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham Linets - Galatasaray AŞK 0:2

70e minuut.
Prince speelt de bal door. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương geeft een hoge lob. Russo is nu in balbezit. Russo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bale is nu in balbezit. Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương passt de bal in één keer door. Vale rent richting de bal. Vale geeft de bal voor. Meghoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Đình Dương passt de bal in één keer door. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtagh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murtagh krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Jonеs trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Bale de bal. Rason bereikt de bal nog maar net als eerste. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ... Jonеs bokst de bal weg.

85e minuut.
Vaughn geeft de bal voor. Biolla is nu in balbezit. Biolla probeert naar een medespeler te passen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham Linets 52%, Galatasaray AŞK 48%.
Faversham Linets - Galatasaray AŞK 0:2