Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leatherhead Hartlepool Guiseley Collieries
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


33e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner is nu in balbezit. Lampard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead Hartlepool 67%, Guiseley Collieries 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leatherhead Hartlepool - Guiseley Collieries 0:0

50e minuut.
Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls passt de bal in één keer door. Lampard bereikt de bal nog maar net als eerste. Livramento verovert de bal door een tackle van achteren. Livramento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Watson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lampard. Watson raakt geblesseerd tijdens het duel. Watson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Frost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost verovert de bal door een tackle van achteren. Frost schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Watson rent richting de bal. Fury onderschept slim de pass. Fury geeft een hoge lob. Blanchflower is nu in balbezit. Blanchflower schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leatherhead Hartlepool - Guiseley Collieries 1:0

68e minuut.
Ellis met een sublieme pass. Daar is Wetherall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetherall geeft de bal voor. Blanchflower rent richting de bal. Blanchflower haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead Hartlepool 41%, Guiseley Collieries 59%.
Leatherhead Hartlepool - Guiseley Collieries 1:0