Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray AŞK Dartford Ramblers
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 19.6
adequate Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Russo probeert naar een medespeler te passen. Biolla heeft problemen om de bal te vangen. Slowly onderschept slim de pass. Russo onderschept slim de pass. Russo schiet op doel. James kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Dartford Ramblers 1:0

8e minuut.
Slowly geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Biolla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince probeert naar een medespeler te passen. Russo rent richting de bal. Russo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo passt de bal met de wreef. Slowly rent richting de bal. Biolla onderschept slim de pass. Biolla draait met de bal, schiet en ... James verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Dartford Ramblers 2:0

25e minuut.
Muster met een snelle inworp. Stubbs is nu in balbezit. Stubbs geeft een hoge lob. Norris springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vale geeft de bal voor. Slowly kopt de bal weg. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Naseem is nu in balbezit. Russo onderschept slim de pass. Biolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prince is nu in balbezit. Prince schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Dartford Ramblers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray AŞK 37%, Dartford Ramblers 63%.
Galatasaray AŞK - Dartford Ramblers 3:0

47e minuut.
Norris kopt de bal weg. Tyson is nu in balbezit. Brooking onderschept slim de pass. Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Norris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Muster geeft een hoge lob. Holland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prince speelt de bal door. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Clark met een sublieme pass. Tyson is nu in balbezit. Đình Dương rent richting de bal. Tyson onderschept slim de pass. Tyson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Smith met een sublieme pass. Russo is nu in balbezit. Russo passt de bal met de wreef. Biolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Biolla haalt uit met een fantastische trap. James kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Dartford Ramblers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray AŞK 38%, Dartford Ramblers 62%.
Galatasaray AŞK - Dartford Ramblers 4:0