Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newcastle jrs Faversham Linets
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Yeboah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah maakt een afschuwelijke overtreding. Yeboah krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Honeywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale rent richting de bal. Bale probeert naar een medespeler te passen. Rason rent richting de bal. Rason haalt uit met een fantastische trap. Yorke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Murtagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly onderschept slim de pass. Donnelly probeert naar een medespeler te passen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Perch is nu in balbezit. Perch speelt de bal door. Crow rent richting de bal. Bailey onderschept slim de pass. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Meghoma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Yeboah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donnelly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bale rent richting de bal. Webb begaat een overtreding. Bale is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bale zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rason is nu in balbezit. Rason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle jrs 51%, Faversham Linets 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newcastle jrs - Faversham Linets 0:0

63e minuut.
Withe met de inworp. Bale geeft een lange en hoge pass. Hobbs probeert de bal aan de voet te houden. Honeywood is nu in balbezit. Honeywood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle jrs 50%, Faversham Linets 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newcastle jrs - Faversham Linets 0:0