Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelmsford NHS Romford by Bow
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Giggs geeft de bal voor. Wright is nu in balbezit. Davies onderschept slim de pass. Davies heeft problemen om de bal te vangen. Davies haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - Romford by Bow 1:0

13e minuut.
Le Saux is nu in balbezit. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Woodgate ... Strafschop! Davies raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Davies neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - Romford by Bow 2:0

28e minuut.
Mercer verovert de bal door een tackle van achteren. Mercer geeft de bal voor. Le Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies rent richting de bal. Davies haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Woodgate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jewell komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford NHS 48%, Romford by Bow 52%.
Chelmsford NHS - Romford by Bow 2:0

49e minuut.
Seaman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mercer de bal. Pilling met een sublieme pass. Rideout bereikt de bal nog maar net als eerste. Rideout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Clough geeft een lange en hoge pass. Le Saux is nu in balbezit. Adams rent richting de bal. Le Saux verovert de bal door een tackle van achteren. Le Saux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - Romford by Bow 3:0

59e minuut.
Clough speelt de bal door. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vale krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rideout rent richting de bal. Hill is nu in balbezit. Rideout verovert de bal door een tackle van achteren. Rideout schiet op doel. Ifill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford NHS - Romford by Bow 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford NHS 53%, Romford by Bow 47%.
Chelmsford NHS - Romford by Bow 3:1