Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telford County FC Faversham Linets
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Collins met een sublieme pass. Roebuck is nu in balbezit. Yeboah onderschept slim de pass. Newell verovert de bal door een tackle van achteren. Newell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Faversham Linets 1:0

19e minuut.
Murtagh onderschept slim de pass. Irwin rent richting de bal. Vaughn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vaughn krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Collins onderschept slim de pass. Collins passt de bal met de wreef. Newell is nu in balbezit. Newell draait met de bal, schiet en ... Ellard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin passt de bal in één keer door. Murtagh speelt de bal door. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Roebuck draait met de bal, schiet en ... Meghoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Irwin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bale de bal onder controle te krijgen. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell rent richting de bal. Newell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Faversham Linets 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford County FC 44%, Faversham Linets 56%.
Telford County FC - Faversham Linets 2:0

52e minuut.
Chapman geeft de bal voor. Wise kopt de bal weg. Roebuck heeft problemen om de bal te vangen. Newell is nu in balbezit. Newell haalt uit met een fantastische trap. Meghoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Faversham Linets 3:0

60e minuut.
Pinnock onderschept slim de pass. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah passt de bal met de wreef. Rason heeft problemen om de bal te vangen. Rason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dyer is nu in balbezit. Dyer speelt de bal door. Daar is Ellard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newell rent richting de bal. Newell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Newell is nu in balbezit. Newell passt de bal zonder na te denken. Roebuck rent richting de bal. Roebuck schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Withe geeft een lange en hoge pass. Pinnock kan de bal niet met de borst controleren. Honeywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Honeywood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Faversham Linets 3:1

81e minuut.
Newell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murtagh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pinnock met de inworp. Wise geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford County FC 38%, Faversham Linets 62%.
Telford County FC - Faversham Linets 3:1