Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiseley Collieries Dartford Ramblers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Watson rent richting de bal. Stubbs onderschept slim de pass. Stubbs probeert naar een medespeler te passen. Norris is nu in balbezit. Norris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Collieries - Dartford Ramblers 0:1

7e minuut.
Muster raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Collier komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Clark geeft een hoge lob. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson verovert de bal door een tackle van achteren. Norris is nu in balbezit. Norris draait met de bal, schiet en ... Barker bokst de bal weg. Gnonto kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stubbs neemt de hoekschop. Rae probeert de bal met de borst te controleren. Cripps is nu in balbezit. Cripps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Collieries - Dartford Ramblers 0:2

17e minuut.
Livramento bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Collier zijn tegenspeler op de grond. Livramento is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Nicholls met een snelle inworp. Livramento rent richting de bal. Livramento schiet op doel. James maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Collieries - Dartford Ramblers 1:2

38e minuut.
Watson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stubbs is nu in balbezit. Stubbs geeft de bal voor. Barker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gnonto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norris rent richting de bal. Norris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiseley Collieries - Dartford Ramblers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley Collieries 52%, Dartford Ramblers 48%.
Guiseley Collieries - Dartford Ramblers 1:3

49e minuut.
Naseem geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raleigh met een snelle inworp. Livramento is nu in balbezit. Livramento geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
BeardsIey geeft een lange en hoge pass. Nicholls speelt de bal door. Livramento rent richting de bal. Daar is Frost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frost haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Watson geeft de bal voor. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson onderschept slim de pass. Tyson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
James met een harde bal richting middenveld. BeardsIey kopt de bal weg. Collier heeft problemen om de bal te vangen. Turner rent richting de bal. Turner geeft een lange en hoge pass. James probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiseley Collieries 30%, Dartford Ramblers 70%.
Guiseley Collieries - Dartford Ramblers 1:3