Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brentwood United Vauxhall Ramblers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Lennon onderschept slim de pass. Lennon passt de bal zonder na te denken. Meadows rent richting de bal. Meadows schiet op doel. Shearer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brentwood United - Vauxhall Ramblers 1:0

18e minuut.
Mainoо passt de bal in één keer door. Lennon is nu in balbezit. Lennon speelt de bal door. Meadows is nu in balbezit. Meadows draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gray geeft een lange en hoge pass. Stevens kopt de bal weg. Meadows is nu in balbezit. French is nu in balbezit. French haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
French speelt de bal door. Lennon rent richting de bal. Lennon passt de bal zonder na te denken. Meadows is nu in balbezit. Meadows draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Longstaff passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meadows de bal. Talbot rent richting de bal. Meadows onderschept slim de pass. Meadows haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brentwood United - Vauxhall Ramblers 2:0

35e minuut.
Mount is nu in balbezit. Mount speelt de bal door. Moody bereikt de bal nog maar net als eerste. French is nu in balbezit. French haalt uit met een fantastische trap. Shearer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shearer speelt de bal door. Stevens kopt de bal weg. French rent richting de bal. French draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brentwood United - Vauxhall Ramblers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brentwood United 49%, Vauxhall Ramblers 51%.
Brentwood United - Vauxhall Ramblers 3:0

57e minuut.
Stevens met een snelle inworp. Monkou rent richting de bal. French onderschept slim de pass. French geeft de bal voor. Klungelig pakt Meadows de bal. Shearer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Thomson passt de bal in één keer door. Gray is nu in balbezit. Gray geeft een lange en hoge pass. Meadows rent richting de bal. Meadows schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brentwood United 47%, Vauxhall Ramblers 53%.
Brentwood United - Vauxhall Ramblers 3:0