Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Liverpool Sailsbury FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Cole raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doyle komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Daar is Bale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collymоre rent richting de bal. Waghorn begaat een overtreding. Waghorn krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Trossard is nu in balbezit. Clough onderschept slim de pass. Clough speelt de bal door. Mitchell rent richting de bal. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Naseem geeft een hoge lob. Ali rent richting de bal. Ginola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ginola krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Waghorn geeft een hoge lob. Warren kopt de bal weg. Trossard speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rigg de bal onder controle te krijgen. Rigg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Liverpool - Sailsbury FC 0:1

34e minuut.
Doyle geeft de bal voor. Inworp. Ali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ginola draait met de bal, schiet en ... Mainoо kopt de bal weg. Naseem rent richting de bal. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Liverpool 56%, Sailsbury FC 44%.
Northfleet Liverpool - Sailsbury FC 0:1

52e minuut.
Thirteen speelt de bal door. Naseem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trossard. Trossard krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Collymоre passt de bal zonder na te denken. Ali is nu in balbezit. Doyle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ali wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossard speelt de bal door. Rigg is nu in balbezit. Rigg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Liverpool - Sailsbury FC 0:2

66e minuut.
Howson met de inworp. Daar is Clough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginola begaat een overtreding. Ginola krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Clough is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clough met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kamara de bal. Day rent richting de bal. Day draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Liverpool 45%, Sailsbury FC 55%.
Northfleet Liverpool - Sailsbury FC 0:2