Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selwyn Wanderers Enfield of Wight
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Parlour met een sublieme pass. Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane is nu in balbezit. Yorke rent richting de bal. Yorke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dawson geeft een lange en hoge pass. Wilkinson probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Thompson zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Thompson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Thompson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Dawson is nu in balbezit. Dawson passt de bal in één keer door. Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinnock onderschept slim de pass. Pinnock draait met de bal, schiet en ... Heskey bokst de bal weg.

21e minuut.
Dunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke verovert de bal door een tackle van achteren. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke rent richting de bal. Yorke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yorke geeft een hoge lob. Jonеs rent richting de bal. Jonеs passt de bal met de wreef. Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fowler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke geeft de bal voor. Daar is Hendrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keane is nu in balbezit. Keane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Enfield of Wight 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 32%, Enfield of Wight 68%.
Selwyn Wanderers - Enfield of Wight 1:0

48e minuut.
Gervais is nu in balbezit. Pinnock onderschept slim de pass. Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinnock onderschept slim de pass. Pinnock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunk verovert de bal door een tackle van achteren. Dunk geeft een lange en hoge pass. Pinnock is nu in balbezit. Pinnock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Selwyn Wanderers - Enfield of Wight 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 48%, Enfield of Wight 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selwyn Wanderers - Enfield of Wight 1:1