Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stourbridge Reserves Welling of Wight
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Crow met een snelle inworp. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel passt de bal in één keer door. Pinkerton is nu in balbezit. Pinkerton geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Napier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbutt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anderton. Anderton krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Garbutt onderschept slim de pass. Pinkerton rent richting de bal. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkerton verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkerton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Reserves - Welling of Wight 1:0

23e minuut.
Simons passt de bal met de wreef. Jenas geeft een lange en hoge pass. Phillips kopt de bal weg. Metcalfe rent richting de bal. Metcalfe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Withe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naseem komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Garbutt kan de bal niet met de borst controleren. Phillips rent richting de bal. Phillips speelt de bal door. Metcalfe is nu in balbezit. Metcalfe schiet op doel. Willis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stourbridge Reserves - Welling of Wight 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Reserves 39%, Welling of Wight 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stourbridge Reserves - Welling of Wight 1:1

54e minuut.
Dalglish passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pinkerton de bal. Pinkerton probeert naar een medespeler te passen. Naseem rent richting de bal. Naseem schiet op doel. Thirteen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Coe passt de bal zonder na te denken. Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalfe onderschept slim de pass. Metcalfe schiet op doel. Willis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Garbutt rent richting de bal. Phillips begaat een overtreding. Garbutt raakt geblesseerd tijdens het duel. Garbutt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coe heeft problemen om de bal te vangen. Redknapp rent richting de bal. Redknapp geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naseem de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Reserves - Welling of Wight 2:1

69e minuut.
Dalglish geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garbutt de bal. Anderton is nu in balbezit. Garbutt is nu in balbezit. Garbutt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Thirteen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thirteen met een sublieme pass. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Anderton rent richting de bal. Pinkerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkerton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Redknapp speelt de bal door. Pinkerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkerton passt de bal in één keer door. Naseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Naseem draait met de bal, schiet en ... Thirteen bokst de bal weg.

74e minuut.
Wood passt de bal zonder na te denken. Jenas is nu in balbezit. Pinkerton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinkerton krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Anderton is nu in balbezit. Patel onderschept slim de pass. Patel passt de bal zonder na te denken. Naseem rent richting de bal. Naseem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Reserves - Welling of Wight 3:1

88e minuut.
Phillips rent richting de bal. Phillips speelt de bal door. Garbutt is nu in balbezit. Napier onderschept slim de pass. Napier haalt uit met een fantastische trap. Willis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Reserves 27%, Welling of Wight 73%.
Stourbridge Reserves - Welling of Wight 3:1