Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welling of Wight Hunger on Hillside
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons geeft een lange en hoge pass. Barnes rent richting de bal. Mitchell onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling of Wight - Hunger on Hillside 1:0

9e minuut.
Dempsey speelt de bal door. Daar is Nistelrooy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistelrooy probeert naar een medespeler te passen. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Welling of Wight - Hunger on Hillside 1:1

14e minuut.
Napier verovert de bal door een tackle van achteren. Napier passt de bal zonder na te denken. Mitchell rent richting de bal. Mitchell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Anderton is nu in balbezit. Howe rent richting de bal. Howe geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling of Wight - Hunger on Hillside 1:2

43e minuut.
Waddle geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold kopt de bal weg. Klungelig pakt Connolly de bal. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling of Wight 44%, Hunger on Hillside 56%.
Welling of Wight - Hunger on Hillside 1:2

57e minuut.
Connolly met een sublieme pass. Nistelrooy is nu in balbezit. Nistelrooy passt de bal in één keer door. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray geeft een hoge lob. Alexander-Arnold kopt de bal weg. Stephens rent richting de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ... Thirteen bokst de bal weg. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling of Wight - Hunger on Hillside 1:3

62e minuut.
Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Romulus heeft problemen om de bal te vangen. Phillips rent richting de bal. Phillips geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nistelrooy probeert de bal aan de voet te houden. Stephens rent richting de bal. Jenas begaat een overtreding. Jenas krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly geeft de bal voor. Dalglish kopt de bal weg. Jenas is nu in balbezit. Jenas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Coe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Coe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dempsey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dempsey kan niet meer verder spelen. Wall komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling of Wight 37%, Hunger on Hillside 63%.
Welling of Wight - Hunger on Hillside 1:3