Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Town F.C. Uxbridge of Wight
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 23.3
average Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavernier begaat een overtreding. Nowak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nowak met een snel genomen vrije trap. Seven maakt een snoekduik en kopt de bal. Moody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Uxbridge of Wight 0:1

27e minuut.
Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey rent richting de bal. Seven verovert de bal door een tackle van achteren. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap. Moody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Uxbridge of Wight 0:2

33e minuut.
Nowak geeft een hoge lob. Haynes is nu in balbezit. Coe begaat een overtreding. Coe krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavernier maakt een afschuwelijke overtreding. Nowak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nowak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seven krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tavernier rent richting de bal. Tavernier passt de bal zonder na te denken. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel. Sinton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Uxbridge of Wight 1:2

38e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavernier rent richting de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavernier is nu in balbezit. Tavernier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nowak met een sublieme pass. Rio is nu in balbezit. Rio probeert naar een medespeler te passen. Tavernier rent richting de bal. Tavernier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Town F.C. 61%, Uxbridge of Wight 39%.
Kings Town F.C. - Uxbridge of Wight 1:2

52e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Nowak onderschept slim de pass. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner geeft een lange en hoge pass. Moody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nowak rent richting de bal. Nowak geeft de bal voor. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Uxbridge of Wight 1:3

66e minuut.
Nowak rent richting de bal. Butcher rent richting de bal. Tavernier maakt een afschuwelijke overtreding. Tavernier krijgt een gele kaart. Butcher roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Butcher kan niet meer verder spelen. Middleton komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Middleton speelt de bal door. Newton geeft een hoge lob. Giggs kopt de bal weg. Seven is nu in balbezit. Seven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Uxbridge of Wight 1:4

87e minuut.
Seven heeft problemen om de bal te vangen. Richards is nu in balbezit. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Town F.C. - Uxbridge of Wight 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Town F.C. 55%, Uxbridge of Wight 45%.
Kings Town F.C. - Uxbridge of Wight 1:5