Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Liverpool South East Over 45`s
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Collymоre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper is nu in balbezit. Collymоre onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mitchell de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Liverpool - South East Over 45`s 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ali met een snelle inworp. Huckerby rent richting de bal. Clough onderschept slim de pass. Clough geeft een lange en hoge pass. Newell bokst de bal weg. Ali probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Naseem passt de bal zonder na te denken. Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft een hoge lob. Hughes rent richting de bal. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northfleet Liverpool - South East Over 45`s 1:1

33e minuut.
Huckerby kopt de bal weg. Mitchell rent richting de bal. Burgess tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burgess krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Burgess met een sublieme pass. Hughes rent richting de bal. Naseem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hughes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Huckerby neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Liverpool 66%, South East Over 45`s 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northfleet Liverpool - South East Over 45`s 1:1

47e minuut.
Warren geeft een lange en hoge pass. Newell probeert naar een medespeler te passen. Naseem kopt de bal weg. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Huckerby probeert naar een medespeler te passen. Burgess rent richting de bal. Burgess geeft een lange en hoge pass. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mainoо geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hawke is nu in balbezit. Collymоre verovert de bal door een tackle van achteren. Collymоre passt de bal zonder na te denken. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Liverpool - South East Over 45`s 2:1

83e minuut.
Clough rent richting de bal. Clough geeft de bal voor. Klungelig pakt Ali de bal. Collymоre rent richting de bal. Collymоre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Liverpool 55%, South East Over 45`s 45%.
Northfleet Liverpool - South East Over 45`s 2:1