Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selwyn Wanderers Manchester Spartans
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Yorke onderschept slim de pass. Fowler is nu in balbezit. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Fowler onderschept slim de pass. Fowler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gervais. Howson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frost rent richting de bal. Frost schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Thomson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen met een sublieme pass. Bynoe-Gittens rent richting de bal. Bynoe-Gittens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Keane probeert naar een medespeler te passen. Jonеs rent richting de bal. Jonеs speelt de bal door. Keane is nu in balbezit. Keane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 42%, Manchester Spartans 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selwyn Wanderers - Manchester Spartans 0:0

63e minuut.
Keane is nu in balbezit. Thomson onderschept slim de pass. Yorke verovert de bal door een tackle van achteren. Keane rent richting de bal. Keane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Manchester Spartans 1:0

72e minuut.
Jonеs met een snelle inworp. Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson rent richting de bal. Yorke onderschept slim de pass. Yorke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bynoe-Gittens verovert de bal door een tackle van achteren. Bynoe-Gittens speelt de bal door. Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Keane rent richting de bal. Thomson rent richting de bal. Keane onderschept slim de pass. Keane schiet op doel. Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Selwyn Wanderers - Manchester Spartans 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 39%, Manchester Spartans 61%.
Selwyn Wanderers - Manchester Spartans 2:0