Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull London Stourbridge Reserves
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush onderschept slim de pass. Rush met een sublieme pass. Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiles draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Patel passt de bal zonder na te denken. Pinkerton is nu in balbezit. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkerton rent richting de bal. Pinkerton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hayward is nu in balbezit. Silva onderschept slim de pass. Silva met een sublieme pass. Stiles rent richting de bal. Stiles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strangeways onderschept slim de pass. Strangeways passt de bal in één keer door. Stiles is nu in balbezit. Stiles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull London - Stourbridge Reserves 1:0

42e minuut.
Redknapp passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva speelt de bal door. Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Redknapp geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull London 60%, Stourbridge Reserves 40%.
Red Bull London - Stourbridge Reserves 1:0

51e minuut.
Lennon is nu in balbezit. Lennon geeft de bal voor. Daar is Trossard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stiles rent richting de bal. Stiles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Carter met de inworp. Hayward is nu in balbezit. Garbutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayward onderschept slim de pass. Hayward geeft een hoge lob. Willis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stiles is nu in balbezit. Stiles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull London - Stourbridge Reserves 2:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Willis trapt de bal weg. Naseem kopt de bal weg. Pinkerton rent richting de bal. Pinkerton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Naseem passt de bal met de wreef. Redknapp is nu in balbezit. Redknapp speelt de bal door. Naseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Naseem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull London 53%, Stourbridge Reserves 47%.
Red Bull London - Stourbridge Reserves 2:0