Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stourbridge Reserves Red Bull London
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Garbutt geeft de bal voor. Alexander-Arnold geeft de bal voor. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Stiles rent richting de bal. Stiles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Persie is nu in balbezit. Patel met een sublieme pass. Pinkerton heeft problemen om de bal te vangen. Withe rent richting de bal. Withe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Reserves - Red Bull London 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Reserves 44%, Red Bull London 56%.
Stourbridge Reserves - Red Bull London 1:0

47e minuut.
Garbutt met een sublieme pass. Withe rent richting de bal. Lennon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lennon krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Carter is nu in balbezit. Carter met een sublieme pass. Strangeways probeert naar een medespeler te passen. Stiles is nu in balbezit. Stiles haalt uit met een fantastische trap. Willis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rush geeft een hoge lob. Inworp. Redknapp met een snelle inworp. Pinkerton rent richting de bal. Pinkerton draait met de bal, schiet en ... Mings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Reserves 41%, Red Bull London 59%.
Stourbridge Reserves - Red Bull London 1:0