Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sailsbury FC South East Over 45`s
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Burgess probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Thirteen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huckerby geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Burgess onderschept slim de pass. Rigg verovert de bal door een tackle van achteren. Rigg met een sublieme pass. Cornell rent richting de bal. Cornell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Huckerby rent richting de bal. Huckerby geeft de bal voor. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ... Scholes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sailsbury FC - South East Over 45`s 0:1

42e minuut.
Ferdinand rent richting de bal. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferdinand. Bellingham raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bellingham kan niet meer verder spelen. Mainоo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sailsbury FC 54%, South East Over 45`s 46%.
Sailsbury FC - South East Over 45`s 0:1

51e minuut.
Cornell probeert naar een medespeler te passen. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawke is nu in balbezit. Rigg rent richting de bal. Rigg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ginola passt de bal in één keer door. Daar is Platt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Waghorn is nu in balbezit. Waghorn schiet op doel. Newell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rigg rent richting de bal. Rigg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sailsbury FC - South East Over 45`s 1:1

78e minuut.
Ali geeft de bal voor. Inworp. Ginola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornell geeft de bal voor. Hawke kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Thirteen geeft een hoge lob. Rigg is nu in balbezit. Platt begaat een overtreding. Rigg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Mainoo rent richting de bal. Mainoo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cole met een snelle inworp. Ginola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sailsbury FC 38%, South East Over 45`s 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sailsbury FC - South East Over 45`s 1:1