Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stanbridge Engineers Northfleet Liverpool
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Darwin met de inworp. Cauthen rent richting de bal. Cauthen probeert naar een medespeler te passen. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mainoо probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naseem is nu in balbezit. Naseem passt de bal zonder na te denken. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Rusedski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wonder geeft een hoge lob. Inworp. Barmby met de inworp. Klungelig pakt Stringer de bal. Stringer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rusedski bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymоre verovert de bal door een tackle van achteren. Collymоre passt de bal zonder na te denken. Daar is Mitchell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Engineers 61%, Northfleet Liverpool 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stanbridge Engineers - Northfleet Liverpool 0:0

47e minuut.
Naseem is nu in balbezit. Stringer onderschept slim de pass. Stringer passt de bal zonder na te denken. Hill rent richting de bal. Hill schiet op doel. De bal raakt de paal. Newton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Clough passt de bal zonder na te denken. Wetherall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetherall geeft een lange en hoge pass. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel. Newton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Engineers - Northfleet Liverpool 1:0

64e minuut.
Darwin passt de bal in één keer door. Hill rent richting de bal. Mainoо rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Hill schiet op doel. Newton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Engineers 46%, Northfleet Liverpool 54%.
Stanbridge Engineers - Northfleet Liverpool 1:0