Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staines Over 45`s Falmouth Castle
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Hobbs is nu in balbezit. Ledson verovert de bal door een tackle van achteren. Saunders onderschept slim de pass. Collins is nu in balbezit. Collins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Joshua passt de bal zonder na te denken. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders begaat een overtreding. Ledson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Joshua rent richting de bal. Power verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh rent richting de bal. Wand onderschept slim de pass. Wand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ledson passt de bal met de wreef. Wand is nu in balbezit. Wand probeert naar een medespeler te passen. Power rent richting de bal. Power haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Staines Over 45`s - Falmouth Castle 1:0

18e minuut.
Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Power onderschept slim de pass. Wand rent richting de bal. Power is nu in balbezit. Power haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Speedie trapt de bal weg. Hobbs kopt de bal weg. Wand rent richting de bal. Wand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater met een sublieme pass. Ledson is nu in balbezit. Ledson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rusedski geeft een hoge lob. Joshua kopt de bal weg. Pountney met een sublieme pass. Ledson is nu in balbezit. Ledson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Klungelig pakt Wand de bal. Wand speelt de bal door. Power rent richting de bal. Power haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staines Over 45`s 37%, Falmouth Castle 63%.
Staines Over 45`s - Falmouth Castle 1:0

51e minuut.
Stevens geeft een hoge lob. Rusedski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hobbs heeft problemen om de bal te vangen. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Joshua is nu in balbezit. Joshua geeft een hoge lob. Ledson is nu in balbezit. Ledson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wand speelt de bal door. Naseem rent richting de bal. Power rent richting de bal. Power schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Staines Over 45`s - Falmouth Castle 2:0

69e minuut.
Wand bereikt de bal nog maar net als eerste. Power is nu in balbezit. Wand rent richting de bal. Wand draait met de bal, schiet en ... Speedie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Staines Over 45`s - Falmouth Castle 3:0

74e minuut.
Small zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slater geeft de bal voor. Klungelig pakt Mayo de bal. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Naseem rent richting de bal. Naseem speelt de bal door. Platt rent richting de bal. Platt schiet op doel. Speedie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Staines Over 45`s - Falmouth Castle 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staines Over 45`s 50%, Falmouth Castle 50%.
Staines Over 45`s - Falmouth Castle 4:0