Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falmouth Castle Selwyn Wanderers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Fowler met een sublieme pass. Keane heeft problemen om de bal te vangen. Stevens is nu in balbezit. Keane onderschept slim de pass. Keane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falmouth Castle - Selwyn Wanderers 0:1

4e minuut.
Ledson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Collins de bal. Keane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Collins raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Collins kan niet meer verder spelen. Cauthen komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Yorke is nu in balbezit. Naseem onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yorke. Yorke krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Green geeft een lange en hoge pass. Jonеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonеs probeert naar een medespeler te passen. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane draait met de bal, schiet en ... Speedie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falmouth Castle 50%, Selwyn Wanderers 50%.
Falmouth Castle - Selwyn Wanderers 0:1

51e minuut.
Marsh geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wilkinson de bal onder controle te krijgen. Ledson rent richting de bal. Ledson draait met de bal, schiet en ... Heskey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falmouth Castle - Selwyn Wanderers 1:1

54e minuut.
Ledson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Howson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Heskey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yorke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Naseem de bal onder controle te krijgen. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Keane passt de bal zonder na te denken. Naseem verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Green geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jonеs kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Small passt de bal met de wreef. Slater rent richting de bal. Slater passt de bal met de wreef. Howson bereikt de bal nog maar net als eerste. Howson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falmouth Castle 55%, Selwyn Wanderers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falmouth Castle - Selwyn Wanderers 1:1