Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welling of Wight Northfleet Liverpool
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


19e minuut.
Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Jenas is nu in balbezit. Jenas passt de bal in één keer door. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Harrison raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kinsella komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Naseem is nu in balbezit. Napier is nu in balbezit. Napier passt de bal zonder na te denken. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel. Newton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mitchell kopt de bal weg. Naseem heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitchell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling of Wight 59%, Northfleet Liverpool 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Welling of Wight - Northfleet Liverpool 0:0

51e minuut.
Dalglish geeft een lange en hoge pass. Wonder kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mainoо de bal onder controle te krijgen. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Naseem is nu in balbezit. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Naseem verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... Newton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Daar is Coe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Joshua de bal onder controle te krijgen. Mitchell is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Clough is nu in balbezit. Clough passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Joshua de bal. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling of Wight - Northfleet Liverpool 0:1

75e minuut.
Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton speelt de bal door. Daar is Warren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napier bereikt de bal nog maar net als eerste. Napier schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Day speelt de bal door. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling of Wight - Northfleet Liverpool 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling of Wight 43%, Northfleet Liverpool 57%.
Welling of Wight - Northfleet Liverpool 0:2