Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull London Sailsbury FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Persie is nu in balbezit. Persie geeft de bal voor. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Strangeways onderschept slim de pass. Strangeways haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull London - Sailsbury FC 1:0

19e minuut.
Lennon met de inworp. Carter rent richting de bal. Carter met een sublieme pass. Stiles is nu in balbezit. Stiles draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole probeert naar een medespeler te passen. Lennon speelt de bal door. Daar is Rigg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Persie passt de bal zonder na te denken. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter is nu in balbezit. Trossard onderschept slim de pass. Trossard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Cole de bal. Waghorn is nu in balbezit. Carter onderschept slim de pass. Strangeways rent richting de bal. Strangeways draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull London - Sailsbury FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull London 43%, Sailsbury FC 57%.
Red Bull London - Sailsbury FC 2:0

59e minuut.
Lennon heeft problemen om de bal te vangen. Ginola is nu in balbezit. Lennon begaat een overtreding. Lennon krijgt een gele kaart. Ginola raakt geblesseerd tijdens het duel. Waghorn met een snel genomen vrije trap. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull London - Sailsbury FC 2:1

61e minuut.
Hayward geeft een lange en hoge pass. Kamara is nu in balbezit. Kamara geeft de bal voor. Rigg is nu in balbezit. Rigg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bale kopt de bal weg. Carter rent richting de bal. Carter geeft de bal voor. Hayward rent richting de bal. Hayward schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham onderschept slim de pass. Strangeways rent richting de bal. Strangeways schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bale de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull London 34%, Sailsbury FC 66%.
Red Bull London - Sailsbury FC 2:1