Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stourbridge Reserves Selwyn Wanderers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbutt onderschept slim de pass. Yorke onderschept slim de pass. Yorke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Haye verovert de bal door een tackle van achteren. Green rent richting de bal. Green geeft de bal voor. Keane maakt een snoekduik en kopt de bal. Willis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gervais passt de bal in één keer door. Haye rent richting de bal. Pinkerton onderschept slim de pass. Pinkerton geeft de bal voor. Daar is Owen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heskey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Naseem rent richting de bal. Wilkinson onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Reserves - Selwyn Wanderers 1:0

32e minuut.
Yorke onderschept slim de pass. Yorke geeft de bal voor. Jonеs is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jonеs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gervais is nu in balbezit. Patel onderschept slim de pass. Patel met een sublieme pass. Naseem rent richting de bal. Naseem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Reserves - Selwyn Wanderers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Reserves 47%, Selwyn Wanderers 53%.
Stourbridge Reserves - Selwyn Wanderers 2:0

49e minuut.
Yorke is nu in balbezit. Yorke passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane haalt uit met een fantastische trap. Willis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Haye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gnonto komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Snow geeft een hoge lob. Inworp. Crow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinkerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkerton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Silva de bal. Jonеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonеs met een sublieme pass. Yorke is nu in balbezit. Yorke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fowler passt de bal in één keer door. Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke probeert naar een medespeler te passen. Keane rent richting de bal. Keane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Reserves - Selwyn Wanderers 2:1

87e minuut.
Redknapp passt de bal met de wreef. Gervais speelt de bal door. Pinkerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkerton schiet op doel. Heskey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Reserves 45%, Selwyn Wanderers 55%.
Stourbridge Reserves - Selwyn Wanderers 2:1