Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selwyn Wanderers Stourbridge Reserves
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Redknapp geeft een lange en hoge pass. Withe rent richting de bal. Pinkerton rent richting de bal. Withe rent richting de bal. Withe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Patel met een sublieme pass. Redknapp is nu in balbezit. Redknapp probeert naar een medespeler te passen. Withe rent richting de bal. Withe schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green passt de bal met de wreef. Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke onderschept slim de pass. Yorke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Klungelig pakt Pinkerton de bal. Fowler is nu in balbezit. Fowler passt de bal met de wreef. Withe heeft problemen om de bal te vangen. Withe haalt uit met een fantastische trap. Heskey bokst de bal weg.

22e minuut.
Gervais is nu in balbezit. Pinkerton verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkerton passt de bal in één keer door. Withe bereikt de bal nog maar net als eerste. Withe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Withe verovert de bal door een tackle van achteren. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Withe onderschept slim de pass. Pinkerton is nu in balbezit. Pinkerton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Patel probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green probeert naar een medespeler te passen. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Snow geeft een hoge lob. Inworp. Crow met een snelle inworp. Pinkerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkerton haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 69%, Stourbridge Reserves 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selwyn Wanderers - Stourbridge Reserves 0:0

55e minuut.
Heskey met een harde bal richting middenveld. Garbutt kopt de bal weg. Gervais met een sublieme pass. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Patel is nu in balbezit. Patel passt de bal in één keer door. Fowler probeert naar een medespeler te passen. Withe rent richting de bal. Withe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Garbutt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fowler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garbutt. Garbutt krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Fowler passt de bal in één keer door. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane verovert de bal door een tackle van achteren. Keane haalt uit met een fantastische trap. Wood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Willis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Haye passt de bal in één keer door. Gervais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervais passt de bal met de wreef. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane draait met de bal, schiet en ... Willis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selwyn Wanderers 44%, Stourbridge Reserves 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selwyn Wanderers - Stourbridge Reserves 0:0