Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enfield of Wight Kings Town F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Tavernier onderschept slim de pass. Tavernier met een sublieme pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ... Wissa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pinnock is nu in balbezit. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. Walker probeert naar een medespeler te passen. Dawson is nu in balbezit. Dawson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Naylor geeft een hoge lob. Thompson kopt de bal weg. Walker is nu in balbezit. Pinnock onderschept slim de pass. Pinnock draait met de bal, schiet en ... Moody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Naylor geeft een lange en hoge pass. Coe kopt de bal weg. Klungelig pakt Hendrie de bal. Gabriel rent richting de bal. Gabriel draait met de bal, schiet en ... Wissa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Parlour bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlour passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Persie de bal. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tavernier rent richting de bal. Stephens begaat een overtreding. Tavernier raakt geblesseerd tijdens het duel. Coe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield of Wight - Kings Town F.C. 0:1

39e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dawson de bal. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enfield of Wight 52%, Kings Town F.C. 48%.
Enfield of Wight - Kings Town F.C. 0:1

59e minuut.
Pinnock verovert de bal door een tackle van achteren. Heskey rent richting de bal. Pinnock verovert de bal door een tackle van achteren. Pinnock schiet op doel. Moody maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Coe is nu in balbezit. Coe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stephens de bal. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enfield of Wight 53%, Kings Town F.C. 47%.
Enfield of Wight - Kings Town F.C. 0:1