Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corby Heath The Dream
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Vance bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale geeft een hoge lob. Cahill rent richting de bal. Cahill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bale met een sublieme pass. Booth rent richting de bal. Cahill is nu in balbezit. Booth is nu in balbezit. Booth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth verovert de bal door een tackle van achteren. Booth passt de bal met de wreef. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Carling speelt de bal door. Booth rent richting de bal. Booth passt de bal zonder na te denken. Cahill rent richting de bal. Cahill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vance verovert de bal door een tackle van achteren. CoIe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vance bereikt de bal nog maar net als eerste. Vance draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Heath 62%, The Dream 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corby Heath - The Dream 0:0

47e minuut.
CoIe rent richting de bal. Cripps verovert de bal door een tackle van achteren. Esse rent richting de bal. Vance onderschept slim de pass. Vance draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Harvey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth onderschept slim de pass. Booth probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kelly rent richting de bal. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth is nu in balbezit. Booth haalt uit met een fantastische trap. Kowalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Heath - The Dream 0:1

78e minuut.
Inworp. Martin met de inworp. Esse rent richting de bal. Vance onderschept slim de pass. Vance schiet op doel. Morley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Vance passt de bal met de wreef. Vance bereikt de bal nog maar net als eerste. Cripps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vance is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vance wilt de vrije trap nemen. Morley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Heath 41%, The Dream 59%.
Corby Heath - The Dream 0:1