Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c RaithRoversPL Wealdstone Bantams
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Howe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle rent richting de bal. Waddle met een sublieme pass. Vaughn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughn schiet op doel. Raleigh bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall met een sublieme pass. Mayo is nu in balbezit. Vaughn heeft problemen om de bal te vangen. Vaughn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sansom probeert naar een medespeler te passen. Livermore is nu in balbezit. Livermore passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Wealdstone Bantams 0:1

34e minuut.
Roonеy passt de bal zonder na te denken. Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell speelt de bal door. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kane met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wetherall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaughn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c RaithRoversPL 30%, Wealdstone Bantams 70%.
f.c RaithRoversPL - Wealdstone Bantams 0:1

51e minuut.
Wetherall geeft een hoge lob. Marshall geeft een lange en hoge pass. Kane bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughn haalt uit met een fantastische trap. Raleigh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Dawson probeert naar een medespeler te passen. Brown rent richting de bal. Brown passt de bal zonder na te denken. Roonеy is nu in balbezit. Roonеy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Wealdstone Bantams 0:2

67e minuut.
Underhill rent richting de bal. Underhill draait met de bal, schiet en ... Beckham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Junior geeft de bal voor. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livermore rent richting de bal. Livermore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dawson is nu in balbezit. Met opzet legt Mayo zijn tegenspeler op de grond. Dawson raakt geblesseerd tijdens het duel. Howe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Wealdstone Bantams 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c RaithRoversPL 61%, Wealdstone Bantams 39%.
f.c RaithRoversPL - Wealdstone Bantams 0:3