Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gateshead of Wight Hullbridge Manor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Eze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zola met een snelle inworp. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mainоo rent richting de bal. Mainоo passt de bal in één keer door. Daar is Walcott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walcott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gateshead of Wight - Hullbridge Manor 0:1

6e minuut.
Collymоre is nu in balbezit. Napier rent richting de bal. Napier passt de bal met de wreef. Walcott rent richting de bal. Walcott schiet op doel. Butcher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Iling-Junior speelt de bal door. Mainоo is nu in balbezit. Mainоo met een sublieme pass. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Mainоo de bal onder controle te krijgen. Ginola rent richting de bal. Gascoigne begaat een overtreding. Gascoigne krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola draait met de bal, schiet en ... Thomson probeert de bal aan de voet te houden. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha haalt uit met een fantastische trap. Crouch bokst de bal weg. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gateshead of Wight 47%, Hullbridge Manor 53%.
Gateshead of Wight - Hullbridge Manor 0:1

61e minuut.
Klungelig pakt Okocha de bal. Okocha met een sublieme pass. Ginola is nu in balbezit. Ginola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pilling de bal onder controle te krijgen. Crouch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zola met een snelle inworp. Okocha rent richting de bal. Gascoigne verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha haalt uit met een fantastische trap. Crouch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gateshead of Wight 43%, Hullbridge Manor 57%.
Gateshead of Wight - Hullbridge Manor 0:1