Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gateshead of Wight Corby Heath
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Cotterill passt de bal met de wreef. Smith is nu in balbezit. Smith speelt de bal door. CoIe is nu in balbezit. CoIe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gateshead of Wight - Corby Heath 0:1

27e minuut.
Jackson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney speelt de bal door. Smith rent richting de bal. Smith passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. CoIe is nu in balbezit. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vance onderschept slim de pass. Vance draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wilcox rent richting de bal. Wilcox speelt de bal door. Grimes rent richting de bal. Cotterill is nu in balbezit. Cotterill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vance verovert de bal door een tackle van achteren. Roonеy verovert de bal door een tackle van achteren. Roonеy geeft een lange en hoge pass. Grimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gateshead of Wight 56%, Corby Heath 44%.
Gateshead of Wight - Corby Heath 0:1

59e minuut.
Cotterill is nu in balbezit. Grimes is nu in balbezit. Cotterill is nu in balbezit. Grimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes schiet op doel. Kowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gateshead of Wight - Corby Heath 1:1

65e minuut.
Greaves passt de bal in één keer door. Jackson is nu in balbezit. Grimes verovert de bal door een tackle van achteren. Grimes schiet op doel. Kelly probeert de bal aan de voet te houden. Kowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotterill onderschept slim de pass. Grimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotterill rent richting de bal. Cotterill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vance heeft problemen om de bal te vangen. Greaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Greaves passt de bal zonder na te denken. Grimes is nu in balbezit. Grimes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Scotland bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotland met een sublieme pass. Grimes is nu in balbezit. Grimes draait met de bal, schiet en ... Kowalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gateshead of Wight - Corby Heath 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gateshead of Wight 41%, Corby Heath 59%.
Gateshead of Wight - Corby Heath 2:1