Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romford Supermarine Romford Motors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Cavendish passt de bal zonder na te denken. Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamed rent richting de bal. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Romford Motors 0:1

10e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Cavendish onderschept slim de pass. Okocha rent richting de bal. Cavendish rent richting de bal. Cavendish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hamed probeert naar een medespeler te passen. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sully begaat een overtreding. Pawlak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trippier neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Underhill met een snelle inworp. Hamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamed draait met de bal, schiet en ... Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Romford Motors 0:2

26e minuut.
Cavendish passt de bal zonder na te denken. Hamed is nu in balbezit. Rush verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dicks probeert de bal aan de voet te houden. Gerrard rent richting de bal. Cavendish rent richting de bal. Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Gerrard de bal. Gerrard geeft de bal voor. Pawlak controleert de bal met de borst. Pawlak draait met de bal, schiet en ... Fighter probeert de bal aan de voet te houden. Ripley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Romford Motors 0:3

38e minuut.
Hamed speelt de bal door. Pawlak rent richting de bal. Fighter rent richting de bal. Pawlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Romford Motors 0:4

42e minuut.
Inworp. Rush met de inworp. Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamed schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romford Supermarine 54%, Romford Motors 46%.
Romford Supermarine - Romford Motors 0:4

51e minuut.
Rae rent richting de bal. Rae geeft een lange en hoge pass. Sully is nu in balbezit. Sully geeft een hoge lob. Hamed kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Romford Motors 0:5

66e minuut.
Gordon is nu in balbezit. Trippier is nu in balbezit. Rush schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rush is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Hamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak rent richting de bal. Hamed is nu in balbezit. Pawlak rent richting de bal. Pawlak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fighter rent richting de bal. Pawlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlak geeft de bal voor. Cavendish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lancaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lancaster passt de bal zonder na te denken. Okocha is nu in balbezit. Okocha draait met de bal, schiet en ... Turpin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Underhill met een sublieme pass. Klungelig pakt Hamed de bal. Hamed passt de bal met de wreef. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Romford Motors 0:6

87e minuut.
Nicholson rent richting de bal. Nicholson passt de bal met de wreef. Trippier is nu in balbezit. Cavendish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish haalt uit met een fantastische trap. Pountney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Hamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamed passt de bal zonder na te denken. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak draait met de bal, schiet en ... Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Romford Motors 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romford Supermarine 52%, Romford Motors 48%.
Romford Supermarine - Romford Motors 0:7