Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stanbridge Bantams Hullbridge Manor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Holt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stacey de bal. Harry is nu in balbezit. Stacey onderschept slim de pass. Stacey draait met de bal, schiet en ... Crouch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Harry speelt de bal door. Iling-Junior rent richting de bal. Iling-Junior geeft een hoge lob. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott draait met de bal, schiet en ... Stiles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Stacey is nu in balbezit. Stacey passt de bal zonder na te denken. Holt rent richting de bal. Holt schiet op doel. Crouch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Bantams - Hullbridge Manor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Bantams 44%, Hullbridge Manor 56%.
Stanbridge Bantams - Hullbridge Manor 1:0

57e minuut.
Le Saux geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rio rent richting de bal. Rio geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stanbridge Bantams - Hullbridge Manor 1:1

58e minuut.
Pilling geeft de bal voor. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Iling-Junior onderschept slim de pass. Iling-Junior geeft een lange en hoge pass. Mainоo probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Eze de bal onder controle te krijgen. Gascoigne is nu in balbezit. Gascoigne passt de bal in één keer door. Holt rent richting de bal. Holt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Bantams - Hullbridge Manor 2:1

70e minuut.
Holt passt de bal in één keer door. Mainоo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainоo met een sublieme pass. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott draait met de bal, schiet en ... Stiles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Mainоo passt de bal zonder na te denken. Duckworth rent richting de bal. Walcott onderschept slim de pass. Walcott haalt uit met een fantastische trap. Stiles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Bantams 65%, Hullbridge Manor 35%.
Stanbridge Bantams - Hullbridge Manor 2:1