Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saints F. C. Crofton lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Yorke speelt de bal door. Zee is nu in balbezit. Zee passt de bal met de wreef. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Owen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claridge maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yorke probeert de bal aan de voet te houden. Wetherall rent richting de bal. Wetherall passt de bal met de wreef. Howe rent richting de bal. Howe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Saints F. C. - Crofton lions 0:1

21e minuut.
James geeft de bal voor. Inworp. Metcalfe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zee bereikt de bal nog maar net als eerste. Zee geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saints F. C. - Crofton lions 1:1

27e minuut.
Palmer met een harde bal richting middenveld. Metcalfe kopt de bal weg. Newton rent richting de bal. Howe onderschept slim de pass. Howe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jerome passt de bal in één keer door. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull verovert de bal door een tackle van achteren. Zee rent richting de bal. Zee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wetherall geeft een hoge lob. Jerome kan de bal niet met de borst controleren. Howe bereikt de bal nog maar net als eerste. Howe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Simpson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Newton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saints F. C. 58%, Crofton lions 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saints F. C. - Crofton lions 1:1

63e minuut.
Doku is nu in balbezit. Doku passt de bal in één keer door. Bull rent richting de bal. Klungelig pakt Zee de bal. Zee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yorke speelt de bal door. Doku rent richting de bal. Doku passt de bal zonder na te denken. Bull is nu in balbezit. Bull draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saints F. C. - Crofton lions 2:1

76e minuut.
Lacеy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Metcalfe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doku rent richting de bal. Doku schiet op doel. Claridge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saints F. C. - Crofton lions 3:1

76e minuut.
Howe speelt de bal door. Klungelig pakt Wetherall de bal. Bull is nu in balbezit. Bull schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saints F. C. 47%, Crofton lions 53%.
Saints F. C. - Crofton lions 3:1