Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PyroManiacs Tivdale City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Simons probeert naar een medespeler te passen. Bruno probeert naar een medespeler te passen. Way is nu in balbezit. Kaur verovert de bal door een tackle van achteren. Kaur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Moody raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reeves komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PyroManiacs 40%, Tivdale City 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PyroManiacs - Tivdale City 0:0

57e minuut.
Bould geeft een hoge lob. Inworp. Lampard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Gibbs-White bokst de bal weg.

61e minuut.
Lampard probeert naar een medespeler te passen. Wilson rent richting de bal. Wilson passt de bal zonder na te denken. Reeves is nu in balbezit. Reeves draait met de bal, schiet en ... Gibbs-White probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gibbs-White met een harde bal richting middenveld. Joshua bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barmby krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kaur geeft een lange en hoge pass. Underhill kopt de bal weg. Daar is Slater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampard rent richting de bal. Lampard speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PyroManiacs - Tivdale City 1:0

76e minuut.
Wilson onderschept slim de pass. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PyroManiacs - Tivdale City 2:0

88e minuut.
Reeves geeft een lange en hoge pass. Bould kan de bal niet met de borst controleren. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel. Gibbs-White probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PyroManiacs - Tivdale City 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PyroManiacs 38%, Tivdale City 62%.
FC PyroManiacs - Tivdale City 3:0