Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tivdale City f.c RaithRoversPL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Barmby met een snelle inworp. Thompson rent richting de bal. NeviIIe rent richting de bal. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jordan geeft een lange en hoge pass. NeviIIe bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner begaat een overtreding. Renner krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Slater passt de bal zonder na te denken. Wetherall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Renner speelt de bal door. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ... Beckham bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivdale City - f.c RaithRoversPL 1:0

22e minuut.
Simons is nu in balbezit. Simons passt de bal met de wreef. Rahman is nu in balbezit. Rahman geeft de bal voor. Klungelig pakt Sharpe de bal. Beckham bokst de bal weg.

24e minuut.
NeviIIe met een sublieme pass. Vaughn is nu in balbezit. Vaughn probeert naar een medespeler te passen. Mayo is nu in balbezit. Mayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tivdale City - f.c RaithRoversPL 1:1

27e minuut.
Way kopt de bal weg. Klungelig pakt Jordan de bal. Marshall rent richting de bal. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Thompson geeft een lange en hoge pass. Barmby geeft een lange en hoge pass. NeviIIe probeert de bal aan de voet te houden. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vaughn passt de bal in één keer door. Waddle is nu in balbezit. Waddle passt de bal in één keer door. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivdale City 48%, f.c RaithRoversPL 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tivdale City - f.c RaithRoversPL 1:1

51e minuut.
Thompson geeft een lange en hoge pass. NeviIIe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barmby is nu in balbezit. Barmby geeft een lange en hoge pass. Rahman maakt een snoekduik en kopt de bal. Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tivdale City - f.c RaithRoversPL 2:1

54e minuut.
Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. NeviIIe onderschept slim de pass. NeviIIe met een sublieme pass. Vaughn rent richting de bal. Vaughn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Keown passt de bal zonder na te denken. Daar is NeviIIe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. NeviIIe met een sublieme pass. Mayo is nu in balbezit. Mayo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tivdale City - f.c RaithRoversPL 2:2

86e minuut.
NeviIIe speelt de bal door. Renner is nu in balbezit. Renner passt de bal in één keer door. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tivdale City 42%, f.c RaithRoversPL 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tivdale City - f.c RaithRoversPL 2:2