Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corby Heath Gateshead of Wight
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Napier passt de bal zonder na te denken. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vance rent richting de bal. Napier onderschept slim de pass. Napier geeft de bal voor. Kowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Collymоre geeft de bal voor. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox geeft de bal voor. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Maloney rent richting de bal. Ginola onderschept slim de pass. Ginola passt de bal in één keer door. Okocha is nu in balbezit. Okocha draait met de bal, schiet en ... Kowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Maloney is nu in balbezit. Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha passt de bal met de wreef. Daar is Ginola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginola draait met de bal, schiet en ... Kowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Heath 63%, Gateshead of Wight 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corby Heath - Gateshead of Wight 0:0

55e minuut.
Adams rent richting de bal. Adams geeft een lange en hoge pass. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola is nu in balbezit. Ginola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Heath - Gateshead of Wight 0:1

62e minuut.
Maloney kopt de bal weg. Allen rent richting de bal. Allen passt de bal met de wreef. Ginola rent richting de bal. Ginola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Heath - Gateshead of Wight 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Heath 63%, Gateshead of Wight 37%.
Corby Heath - Gateshead of Wight 0:2