Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gateshead of Wight Corby Heath
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


24e minuut.
Okocha probeert naar een medespeler te passen. Francis rent richting de bal. Francis met een sublieme pass. Daar is Ginola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Collymоre bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith onderschept slim de pass. Smith met een sublieme pass. Ginola heeft problemen om de bal te vangen. Ginola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Napier geeft de bal voor. Daar is Ginola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilcox rent richting de bal. Okocha is nu in balbezit. Okocha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gateshead of Wight - Corby Heath 1:0

37e minuut.
Klungelig pakt Wilcox de bal. Okocha rent richting de bal. Okocha passt de bal in één keer door. Ginola rent richting de bal. Ginola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Allen met een sublieme pass. Maloney rent richting de bal. Okocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okocha krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Allen geeft een hoge lob. Darwin rent richting de bal. Darwin geeft een lange en hoge pass. Napier kopt de bal weg. Klungelig pakt Kelly de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Francis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ginola is nu in balbezit. Ginola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gateshead of Wight - Corby Heath 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gateshead of Wight 28%, Corby Heath 72%.
Gateshead of Wight - Corby Heath 2:0

48e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin onderschept slim de pass. Martin passt de bal met de wreef. CoIe is nu in balbezit. CoIe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Esse passt de bal in één keer door. Darwin rent richting de bal. Okocha is nu in balbezit. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kelly geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ginola de bal onder controle te krijgen. Allen rent richting de bal. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Napier verovert de bal door een tackle van achteren. Napier geeft de bal voor. Daar is Darwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zola rent richting de bal. Zola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Maloney rent richting de bal. Maloney speelt de bal door. Vance rent richting de bal. CoIe bereikt de bal nog maar net als eerste. CoIe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gateshead of Wight 31%, Corby Heath 69%.
Gateshead of Wight - Corby Heath 2:0