Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stanbridge Bantams The Dream
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bright onderschept slim de pass. Bright geeft een lange en hoge pass. Ward kopt de bal weg. Booth controleert de bal met de borst. Booth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tanner rent richting de bal. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale geeft de bal voor. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Stiles bokst de bal weg. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanbridge Bantams - The Dream 0:1

20e minuut.
Booth verovert de bal door een tackle van achteren. Sturridge onderschept slim de pass. Sturridge passt de bal met de wreef. Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt draait met de bal, schiet en ... Morley bokst de bal weg.

33e minuut.
Booth passt de bal zonder na te denken. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Duckworth rent richting de bal. Cahill verovert de bal door een tackle van achteren. Cahill schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Stacey is nu in balbezit. Booth verovert de bal door een tackle van achteren. Booth passt de bal zonder na te denken. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Bantams 67%, The Dream 33%.
Stanbridge Bantams - The Dream 0:1

47e minuut.
Esse is nu in balbezit. Stacey onderschept slim de pass. Stacey probeert naar een medespeler te passen. Holt is nu in balbezit. Holt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Turnbull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Booth krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Stacey verovert de bal door een tackle van achteren. Esse is nu in balbezit. Stacey onderschept slim de pass. Stacey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Booth onderschept slim de pass. Booth passt de bal in één keer door. Cahill is nu in balbezit. Booth rent richting de bal. Booth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Esse passt de bal met de wreef. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bale. Bale krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanbridge Bantams 45%, The Dream 55%.
Stanbridge Bantams - The Dream 0:1