Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullbridge Manor FC PyroManiacs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Mainоo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves met een sublieme pass. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap. Crouch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Manor - FC PyroManiacs 0:1

7e minuut.
Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Underhill verovert de bal door een tackle van achteren. Reeves met een sublieme pass. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Manor - FC PyroManiacs 0:2

7e minuut.
Mainоo probeert naar een medespeler te passen. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves speelt de bal door. Wilson is nu in balbezit. Wilson draait met de bal, schiet en ... Crouch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Mainоo de bal onder controle te krijgen. Walcott is nu in balbezit. Joshua bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott onderschept slim de pass. Walcott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Harry bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves onderschept slim de pass. Reeves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Harry geeft de bal voor. Joshua probeert de bal aan de voet te houden. Walcott rent richting de bal. Walcott haalt uit met een fantastische trap. Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullbridge Manor - FC PyroManiacs 1:2

35e minuut.
Mainоo met een sublieme pass. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves onderschept slim de pass. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Manor 44%, FC PyroManiacs 56%.
Hullbridge Manor - FC PyroManiacs 1:2

46e minuut.
Walcott passt de bal in één keer door. Harry bereikt de bal nog maar net als eerste. Harry geeft een hoge lob. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Eze de bal onder controle te krijgen. Lampard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard passt de bal zonder na te denken. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap. Crouch bokst de bal weg.

79e minuut.
Bruno geeft de bal voor. Inworp. Iling-Junior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mainоo rent richting de bal. Mainоo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kaur met de inworp. Reeves heeft problemen om de bal te vangen. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Underhill rent richting de bal. Underhill schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Rio rent richting de bal. Rio passt de bal met de wreef. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainоo rent richting de bal. Mainоo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullbridge Manor 51%, FC PyroManiacs 49%.
Hullbridge Manor - FC PyroManiacs 1:2