Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c RaithRoversPL Hullbridge Manor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Thomson geeft de bal voor. Jordan kopt de bal weg. Mayo rent richting de bal. Vaughn rent richting de bal. Vaughn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Eze bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetherall rent richting de bal. Wetherall passt de bal zonder na te denken. Mayo rent richting de bal. Mayo draait met de bal, schiet en ... Tickle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Hullbridge Manor 1:0

9e minuut.
Gascoigne heeft problemen om de bal te vangen. Vaughn is nu in balbezit. Vaughn probeert naar een medespeler te passen. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tickle trapt de bal weg. NeviIIe kopt de bal weg. Mayo rent richting de bal. Vaughn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughn haalt uit met een fantastische trap. Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pilling de bal. Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Stiles geeft een hoge lob. Walcott is nu in balbezit. NeviIIe is nu in balbezit. Daar is Mainоo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainоo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Marshall probeert naar een medespeler te passen. Vaughn probeert de bal aan de voet te houden. Mayo rent richting de bal. Vaughn is nu in balbezit. Vaughn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Hullbridge Manor 2:0

22e minuut.
Mainоo is nu in balbezit. Mainоo speelt de bal door. Walcott heeft problemen om de bal te vangen. Walcott draait met de bal, schiet en ... Beckham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Hullbridge Manor 2:1

33e minuut.
Daar is Sharpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharpe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mainоo geeft de bal voor. Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c RaithRoversPL 51%, Hullbridge Manor 49%.
f.c RaithRoversPL - Hullbridge Manor 2:1

49e minuut.
Marshall passt de bal in één keer door. Waddle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stiles. Waddle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waddle met een snel genomen vrije trap. Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mayo rent richting de bal. Mayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Hullbridge Manor 3:1

51e minuut.
Wetherall onderschept slim de pass. Daar is Wetherall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetherall met een sublieme pass. Mayo is nu in balbezit. Mayo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Vaughn geeft een lange en hoge pass. Pilling rent richting de bal. Mayo onderschept slim de pass. Mayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Hullbridge Manor 4:1

56e minuut.
Walcott met een sublieme pass. Mainоo heeft problemen om de bal te vangen. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo schiet op doel. Tickle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c RaithRoversPL - Hullbridge Manor 5:1

61e minuut.
Keown geeft de bal voor. Eze kopt de bal weg. Jones rent richting de bal. Vaughn rent richting de bal. Vaughn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vaughn rent richting de bal. Vaughn passt de bal in één keer door. Mayo is nu in balbezit. Vaughn rent richting de bal. Vaughn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c RaithRoversPL 44%, Hullbridge Manor 56%.
f.c RaithRoversPL - Hullbridge Manor 5:1