Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk Irons Wealdstone Bantams
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Livermore met de inworp. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Dawson geeft een hoge lob. Inworp. Dewsbury-Hall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgess bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgess geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Power is nu in balbezit. Power passt de bal met de wreef. Dolan rent richting de bal. Dolan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sansom verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dewsbury-Hall geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wilcox krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Irons - Wealdstone Bantams 1:0

32e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Roonеy rent richting de bal. Brown rent richting de bal. Roonеy rent richting de bal. Roonеy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mitchell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilcox met de inworp. Power is nu in balbezit. Power geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Irons 45%, Wealdstone Bantams 55%.
Whitehawk Irons - Wealdstone Bantams 1:0

51e minuut.
Dolan probeert naar een medespeler te passen. Power rent richting de bal. Power speelt de bal door. Burgess rent richting de bal. Burgess schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Irons - Wealdstone Bantams 2:0

73e minuut.
Harvey rent richting de bal. Harvey geeft een hoge lob. Dolan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgess rent richting de bal. Burgess draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy speelt de bal door. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Irons - Wealdstone Bantams 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Irons 59%, Wealdstone Bantams 41%.
Whitehawk Irons - Wealdstone Bantams 2:1