Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runcorn Supermarine Crofton lions
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Owen passt de bal met de wreef. Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Junior probeert naar een medespeler te passen. Cheddar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheddar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Channon onderschept slim de pass. Wetherall verovert de bal door een tackle van achteren. Howe bereikt de bal nog maar net als eerste. Howe haalt uit met een fantastische trap. Wade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Supermarine - Crofton lions 0:1

21e minuut.
Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Wetherall probeert naar een medespeler te passen. Harry is nu in balbezit. Howe onderschept slim de pass. Howe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Supermarine - Crofton lions 0:2

28e minuut.
Channon bereikt de bal nog maar net als eerste. Howe verovert de bal door een tackle van achteren. Howe met een sublieme pass. Wetherall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetherall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Supermarine - Crofton lions 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runcorn Supermarine 50%, Crofton lions 50%.
Runcorn Supermarine - Crofton lions 0:3

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Junior trapt de bal weg van het doel. Howe kopt de bal weg. Wetherall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetherall haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Owen kan de bal niet met de borst controleren. Robinson is nu in balbezit. Wanchope probeert naar een medespeler te passen. Defoe rent richting de bal. Defoe haalt uit met een fantastische trap. Claridge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Wetherall passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Defoe de bal. Wanchope tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defoe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Robinson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Supermarine - Crofton lions 1:3

60e minuut.
Wetherall met een sublieme pass. Daar is Howe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howe passt de bal met de wreef. Wetherall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetherall schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cheddar kan de bal niet met de borst controleren. Ferdinand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheddar raakt geblesseerd tijdens het duel. Owen met een snel genomen vrije trap. Harry kopt de bal weg. Channon rent richting de bal. Howe verovert de bal door een tackle van achteren. Howe schiet op doel. Doyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kanе rent richting de bal. Kanе geeft een lange en hoge pass. James kan de bal niet met de borst controleren. James geeft een lange en hoge pass. Robertson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Kanе, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanе passt de bal met de wreef. Robinson rent richting de bal. Defoe rent richting de bal. Defoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runcorn Supermarine 53%, Crofton lions 47%.
Runcorn Supermarine - Crofton lions 1:3