Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk Irons f.c RaithRoversPL
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Klungelig pakt Crouch de bal. NeviIIe rent richting de bal. NeviIIe met een sublieme pass. Mayo rent richting de bal. Mayo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wilcox passt de bal zonder na te denken. Dolan rent richting de bal. Marshall is nu in balbezit. Dolan onderschept slim de pass. Dolan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beckham bokst de bal weg.

30e minuut.
Dewsbury-Hall met de inworp. Bowyer rent richting de bal. NeviIIe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer draait met de bal, schiet en ... Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Mayo de bal onder controle te krijgen. Vaughn is nu in balbezit. Harvey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harvey krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Marshall kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vaughn de bal onder controle te krijgen. Mayo is nu in balbezit. Mayo schiet op doel. Cullen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Irons - f.c RaithRoversPL 0:1

39e minuut.
Vaughn rent richting de bal. Vaughn geeft een hoge lob. Mayo is nu in balbezit. Mayo schiet op doel. Cullen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Irons 63%, f.c RaithRoversPL 37%.
Whitehawk Irons - f.c RaithRoversPL 0:1

65e minuut.
Jordan controleert de bal met de borst. Dewsbury-Hall onderschept slim de pass. Dewsbury-Hall passt de bal zonder na te denken. Dolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Harvey passt de bal zonder na te denken. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Dolan rent richting de bal. Dolan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Doeltrap. Beckham trapt de bal weg van het doel. Harvey probeert de bal met de borst te controleren. Vaughn onderschept slim de pass. Vaughn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
NeviIIe geeft een lange en hoge pass. Mayo rent richting de bal. Crouch heeft problemen om de bal te vangen. Vaughn rent richting de bal. Vaughn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Irons - f.c RaithRoversPL 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Irons 52%, f.c RaithRoversPL 48%.
Whitehawk Irons - f.c RaithRoversPL 0:2