Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romford Supermarine Runcorn Supermarine
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Robinson passt de bal met de wreef. Defoe is nu in balbezit. Fighter begaat een overtreding. Fighter krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson speelt de bal door. Nayim bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe verovert de bal door een tackle van achteren. Defoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Runcorn Supermarine 0:1

24e minuut.
Rush rent richting de bal. Rush geeft een hoge lob. Harry kopt de bal weg. Cavendish rent richting de bal. Cavendish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cavendish kopt de bal weg. Harry bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Romford Supermarine - Runcorn Supermarine 1:1

28e minuut.
Lineker met een sublieme pass. Nicholson rent richting de bal. Met opzet legt Dicks zijn tegenspeler op de grond. Dicks krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dicks kopt de bal weg. Robinson is nu in balbezit. Robinson passt de bal zonder na te denken. Defoe is nu in balbezit. Defoe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Channon rent richting de bal. Channon geeft een hoge lob. Defoe is nu in balbezit. Defoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Robinson rent richting de bal. Lineker rent richting de bal. Lineker passt de bal met de wreef. Defoe rent richting de bal. Defoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Runcorn Supermarine 1:2

44e minuut.
Roberts met een sublieme pass. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush speelt de bal door. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Lineker de bal onder controle te krijgen. Lancaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancaster passt de bal met de wreef. Okocha is nu in balbezit. Okocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Romford Supermarine - Runcorn Supermarine 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romford Supermarine 41%, Runcorn Supermarine 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Romford Supermarine - Runcorn Supermarine 2:2

49e minuut.
Ferdinand is nu in balbezit. Lancaster verovert de bal door een tackle van achteren. Lancaster met een sublieme pass. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lancaster passt de bal in één keer door. Cavendish rent richting de bal. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Sturridge is nu in balbezit. Sturridge haalt uit met een fantastische trap. Doyle bokst de bal weg. Paal! Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Runcorn Supermarine 3:2

55e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson onderschept slim de pass. Robinson met een sublieme pass. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Romford Supermarine - Runcorn Supermarine 3:3

83e minuut.
Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Roberts is nu in balbezit. Defoe is nu in balbezit. Defoe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romford Supermarine 42%, Runcorn Supermarine 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Romford Supermarine - Runcorn Supermarine 3:3