Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coalville Spartans Kettering Wasps
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Craven met een sublieme pass. Murray is nu in balbezit. Murray passt de bal met de wreef. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paul raakt geblesseerd tijdens het duel. Robinson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. BeardsIey rent richting de bal. Whittingham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Whittingham krijgt een gele kaart. BeardsIey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Robinson met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Whittingham is nu in balbezit. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons probeert naar een medespeler te passen. Henry heeft problemen om de bal te vangen. Henry draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Simons probeert naar een medespeler te passen. French bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barker. Barker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville Spartans 58%, Kettering Wasps 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coalville Spartans - Kettering Wasps 0:0

46e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray rent richting de bal. Murray speelt de bal door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Murray geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Robinson heeft problemen om de bal te vangen. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Inworp. BeardsIey met de inworp. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Monkou met een harde bal richting middenveld. Robinson kopt de bal weg. Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville Spartans 48%, Kettering Wasps 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coalville Spartans - Kettering Wasps 0:0