Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chorley Collieries Essex Lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Wonder onderschept slim de pass. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens is nu in balbezit. Wonder onderschept slim de pass. Wonder schiet op doel. Livramento bokst de bal weg.

12e minuut.
Elliott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Singh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Day. Day krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Steele rent richting de bal. Steele geeft een hoge lob. Wonder rent richting de bal. Wonder schiet op doel. Livramento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Collieries - Essex Lions 1:0

15e minuut.
Day is nu in balbezit. Day probeert naar een medespeler te passen. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Singh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hansen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richards is nu in balbezit. Knight onderschept slim de pass. Knight haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Steele onderschept slim de pass. Steele passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Day de bal. Wonder is nu in balbezit. Wonder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Collieries 53%, Essex Lions 47%.
Chorley Collieries - Essex Lions 1:0

52e minuut.
Hansen geeft een hoge lob. Richards rent richting de bal. Knight onderschept slim de pass. Singh rent richting de bal. Singh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Callaghan met een harde bal richting middenveld. Hansen kopt de bal weg. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Day geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Spencer de bal onder controle te krijgen. Wonder verovert de bal door een tackle van achteren. Wonder draait met de bal, schiet en ... Livramento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Collieries - Essex Lions 2:0

77e minuut.
Wright geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delap kan de bal niet met de borst controleren. Delap draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Callaghan trapt de bal weg van het doel. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen is nu in balbezit. Day verovert de bal door een tackle van achteren. Day draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Day is nu in balbezit. Day passt de bal in één keer door. Fighter rent richting de bal. Wonder onderschept slim de pass. Wonder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Collieries 41%, Essex Lions 59%.
Chorley Collieries - Essex Lions 2:0