Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goole Boys Coalville Spartans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Huckerby rent richting de bal. Huckerby geeft een lange en hoge pass. Butcher kan de bal niet met de borst controleren. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ... Sutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dolan bereikt de bal nog maar net als eerste. French onderschept slim de pass. French passt de bal in één keer door. Small rent richting de bal. Small schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goole Boys 59%, Coalville Spartans 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goole Boys - Coalville Spartans 0:0

62e minuut.
Simons is nu in balbezit. Murray onderschept slim de pass. Murray passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Henry de bal. Henry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ginola trapt de bal weg van het doel. Murray kopt de bal weg. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goole Boys - Coalville Spartans 0:1

72e minuut.
Klungelig pakt Dolan de bal. Simons is nu in balbezit. Dolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray onderschept slim de pass. Murray geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones is nu in balbezit. Simons onderschept slim de pass. Simons draait met de bal, schiet en ... Ginola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goole Boys 64%, Coalville Spartans 36%.
Goole Boys - Coalville Spartans 0:1